Ingredienser
- 1 st rödlök finhackad
- 1 st vitlöksklyfta pressad
- 1 msk olivolja
- 1 st röd paprika skuren i bitar
- 3 st morötter slantade
- 5 dl passerade tomater
- 5 dl vatten
- 2,5 dl kokosmjölk
- 1 msk lantbuljong kan ersättas med 1-2 tsk örtsalt och 1 tsk näringsjäst
- 1 msk coconut aminos kan ersättas med tamari (ej strikt paleo)
- 0,5 g saffran
- 1 krm cayennepeppar
- 1 st lagerblad
- 400 g sejfilé skuren i bitar
- 1 kruka dill hackad
Instruktioner
- Fräs löken och vitlöken i olivoljan i en gryta.
- Tillsätt paprikan och morotsslantarna.
- Ha i alla ingredienser utom fisken och rör om ordentligt.
- Låt sjuda i cirka 10-15 minuter. Rör om då och då.
- Tillsätt sejen och låt sjuda i cirka 5 minuter, eller tills fisken är klar.
- Servera med rikligt med dill.
Lämna ett svar