Paleolitisk parmesanost (”paleoparmesan”)

Upptäck hur enkelt och gott det kan vara att göra din egen paleolitiska och veganska parmesanost! Med endast cashewnötter, näringsjäst och en nypa salt skapar du en krämig, smakrik topping som passar perfekt till sallader, grönsaker och dina favoriträtter. Ett hälsosamt alternativ, helt fritt från mejeriprodukter!

Paleolitisk parmesanost
Måltid Tillbehör
Kök Strikt paleo
Typ av rätt Veganskt
Tillagningstid 10 minuter

Husgeråd

  • Mixer

Ingredienser

  • 2 dl cashewnötter
  • 0,5 dl näringsjäst
  • 1 tsk oraffinerat bergs- eller havssalt

Instruktioner

  • Häll ned alla ingredienser i en mixer.
  • Mixa lätt tills du är nöjd med konsistensen. Kornig (eller möjligtvis "småflakig"), inte mjölig, är vad vi är ute efter.
  • Häll upp i en trevlig burk och förvara i skafferiet.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe Rating