Paleoscones

Upptäck våra enkla och goda palescones – ett perfekt mejeri-, spannmåls- och glutenfritt alternativ till vanliga scones. De är lättlagade och är klara på under tjugo minuter. Perfekta till frukost eller fika!

Paleoscones
Måltid Fika, Frukost
Kök Strikt paleo
Tillagningstid 25 minuter
Portioner 8 st

Husgeråd

  • Mixer
  • Bakplåtspapper

Ingredienser

  • 2,5 dl mandlar
  • 2 msk kokosmjöl
  • 2-3 st bananer (2 stora eller 3 små bananer)
  • 2 st ägg
  • 1,5 tsk bakpulver ekologiskt och fritt från tillsatser
  • 1 krm bergs- eller havssalt

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Börja med att mixa mandlarna till ett fint mjöl.
  • Tillsätt övriga ingredienser och blanda ordentligt.
  • Klä en plåt med bakplåtspapper och klicka ut åtta högar av smeten på bakplåtspappret. Jämna till lite.
  • Grädda i mitten av ugnen c:a 15 minuter. Håll koll de sista fem minuterna så att sconesen inte bränns.

Mer om receptet


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe Rating