Paleopesto

Upptäck en smakrik paleopesto, helt utan mejeriprodukter! Den här varianten använder näringsjäst i stället för parmesanost för att ge en härligt nötaktig och fyllig smak. Perfekt att kombinera med grönsaker, kyckling eller fisk – ett fräscht och hälsosamt alternativ som lyfter dina paleorätter till nya höjder!

Vegansk pesto
Måltid Tillbehör
Kök Strikt paleo
Typ av rätt Såser och röror, Veganskt
Tillagningstid 15 minuter
Portioner 1 dl

Husgeråd

  • Matberedare / mixer

Ingredienser

  • 1 dl solroskärnor
  • 1 kruka basilika
  • 0,5 st vitlök pressad
  • 1 msk näringsjäst
  • 1 krm salt
  • 0,5-1 tsk citronsaft
  • 1 nypa svartpeppar
  • 0,5 dl olivolja

Instruktioner

  • Torrosta solroskärnorna och låt dem svalna.
  • Mixa basilika, vitlök, näringsjäst, salt, citronsaft, svartpeppar och olivolja ordentligt i en matberedare.
  • Tillsätt de avsvalnade solroskärnorna och mixa grovt.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe Rating