Vegansk persiljepesto

Upptäck en fräsch och smakrik persiljepesto som ger nytt liv till dina paleolitiska rätter! Använd som sås, dressing eller dip.

Vegansk persilepesto
Måltid Tillbehör
Kök Strikt paleo
Typ av rätt Såser och röror, Veganskt
Tillagningstid 15 minuter
Portioner 3 dl

Husgeråd

  • Matberedare / mixer

Ingredienser

  • 2 dl solroskärnor
  • 1 kruka bladpersilja
  • 2 dl olivolja
  • 0,5 st vitlök pressad
  • 2 krm salt
  • 2 krm matättika (3%) (eller citronsaft)
  • 1 msk näringsjäst

Instruktioner

  • Torrosta solroskärnorna och låt dem svalna.
  • Mixa bladpersilja, olivolja, vitlök, salt, matättika och näringsjäst ordentligt i en matberedare.
  • Tillsätt de avsvalnade solroskärnorna och mixa grovt.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe Rating